Neem contact op

Beau Antens

Beau Nadine Antens is geboren op 24 oktober 1996, te Breda. Sinds April 2022 heeft Beau besloten er helemaal voor te gaan en haar toetreding gemaakt tot de kunstwereld. Iets totaal anders dan waarvoor zij is opgeleid. Tijdens haar studie fiscaal recht lag vooral de nadruk op binnen vooraf bepaalde kaders blijven. Iets wat aan de ene kant wel bij haar past maar aan de andere kant ook weer niet. Beau vindt het heerlijk om dingen net wat anders te doen dan anders. Haar motto is dan ook “think big and rebellious’’. Dit zie je terug in haar werk, waarbij vaak diverse materialen door elkaar gebruikt worden. Ondanks dat Beau het leuk vindt om telkens wat nieuws uit te testen zijn er twee aspecten typerend voor haar werk. Het gebruik van organische vormen en latex verf. Dit laatste vind zijn oorsprong in het carrière pad wat haar oma heeft bewandeld als verftechnisch adviseur voor AkzoNobel. Het gebruik van latex verf wordt natuurlijk in de kunstwereld een beetje gezien als vloeken in de kerk. Dit weerhoudt de ietwat rebelse schilderende fiscalist er niet van om dit medium te laten schitterend op haar doeken en vazen.

Haar atelier, gelegen in Weelde (België), omring door de mooie natuur is een plek waar Beau zich terugtrekt in haar eigen bubbel en helemaal tot rust komt. Onlangs is haar atelier opgeknapt en te bezoeken op afspraak. Het is heerlijk om hier een kijkje te nemen, warm ontvangen te worden en te genieten van de fijne energie die hier hangt.

Voor meer info neem een kijkje op mijn website of instagrampagina:
- www.artbybeaunadine.nl
- @artbybeaunadine
mixed media op linnen doeken en keramiek
Binnenkort heb ik mijn eerste expositie en ik ben al druk bezig met de voorbereidingen. Ik zal het hele weekend te zien zijn bij Le Point in Den Bosch. Hier zal onder andere 'The Layering Arches Collection' gelanceerd worden. Benieuwd? COME AND VISIT!

Hope to see you there!
datum: 14/15/16 april 2023
tijd: 10:00 - 18:00 uur
Locatie: Kruisstraat 16 Den Bosch
Deel deze pagina via: