Neem contact op

Will (Willemine) Kellermann

Will Kellermann volgde opleidingen aan de academies van Tilburg en den Haag, begin jaren zeventig en later in Zwitserland waar zij in Zürich haar eerste expositie had. Hier bezocht zij de Kunstgewerbe Schule en begon zij met lesgeven. Terug in Nederland, begin jaren tachtig kwam haar carrière in een versnelling. Zij is vooral bekend geworden door haar unieke Silkcolors©, schilderingen op zijde als canvas, waarin zij een eigen techniek heeft ontwikkeld. Maar even boeiend zijn haar pastels (exposities met de Pastel Society in Londen) of haar aquarellen (lid Aquarel Instituut België en International Watercolor Society).
Will Kellermann is een mens van kleur. Haar werk onderscheidt zich door een kleurrijke blijheid die voortkomt uit haar positieve en optimistische levensvisie. Zij ziet de wereld met een onbevooroordeelde blik en daardoor leert zij ons opnieuw kijken. Prachtig zijn haar impressionistische olieverven en plain air geschilderd op de mooiste plekken in Europa. Sinds 2009 heeft zij ook een atelier in Portugal nabij het kunstenaarsdorp Moncarapacho.
Haar boek draagt de titel “Het Romantisch Avonturisme” en dit omschrijft haar werk zoals zij zèlf is, romantisch en avontuurlijk tegelijk. Will Kellermann is o.a. voorzitter van de Kunstenaarsvereniging Gooi & Vechtstreek, lid van het Enschedees Kunstenaars Collectief, Kunstronde Vecht en Plassen en Kunstroute ’s Graveland. Haar werk hangt wereldwijd, van Hongkong tot Amman, New York, Londen, Gothenburg en Wenen.

Silkcolor-Aquarel-Pastel-Olieverf-Acryl-Tekening
Vele exposities in Nederland en buitenland. zie CV op mijn website.
Werk in stock - Galerie Rijlaarsdam-Nieuwkoop-
http://www.rijlaarsdam.nl/ Artgallery McSorley-'s-Graveland-http://www.gallerymcsorley.com/
Permanent in Atelier op afspraak. 06-51146019
  • Gasthuisstraat 31
    5301 CB ZALTBOMMEL
  • +31 651 146 019
  • www.willkellermann.com
  • Will (Willemine) Kellermann
  • 32052832
Deel deze pagina via: