Neem contact op

Alberdien Wagemakers

Mijn naam is Alberdien Wagemakers en ik maak olieverf schilderijen met afbeeldingen van bloemen, windmolens en vogels. Sommige doeken zijn ingelijst met vintage houten lijsten. Deze koop ik op brocante markten ed. En daar vind ik ook vintage dienbladen en theedozen, en die beschilder ik dan ook.

En ik maak ook gevoerde linnen tassen met op het voorpand vintage borduurwerkjes die ik op brocante markten of bij de 2e hands winkels vindt. Tegenwoordig is het beter om zelf een tas bij voorkeur van #diensdesign mee te nemen naar de winkel, zodat er minder plastic tassen worden gebruikt en weggegooid. Veel beter voor het milieu.

Hier vindt je zeker iets leuks voor je eigen huis of om aan iemand kado te geven. Ook kan je mij vragen om een dienblad of theedoos te personaliseren.
Volg mij ook op:
www.instagram.com/diensdesign www.facebook.com/DiensDesign
Voor info: alberdienwagemakers@gmail.com
Bedankt voor je bezoek!
Olieverf schilderen met penseel, pallet mes en spons, pastel tekenen, fotograferen en bloemschikken.
Exposities in diverse bibliotheken in Nieuwegein en mei-juni 2019 in bibliotheek in IJsselstein en dokterspraktijk Nieuwegein. Vanaf volgende week elk weekend in RK NicolaasKerk in Nieuwegein.
Ook sta ik op verschillende markten zoals Multi Culti markt en de Etsy markt in Utrecht. En via www.etsy.com/nl/shop/DiensDesign
Ook verkoop ik via concept stores, brocante- en woonwinkels regio Utrecht.
Deel deze pagina via: