Neem contact op

Peter Evers

Geboren te Curaçao en op m’n 20e verhuisd naar Nederland.
Altijd al gefascineerd te zijn door de Airbrush Techniek, ben ik ,na diverse omwentelingen qua werkzaamheden, op 30 jarige leeftijd begonnen, deze Kunstvorm mij eigen gaan maken.
Met vernieuwend bezig te zijn ben ik een van de weinige die het aandurft deze techniek te combineren met de andere traditionele mediums, mede door het plezier wat ik er aan beleefden en de controle ontwikkelde over het luchtpenseel heb ik hier door een eigen stijl te weten te veroveren.
Naast de deelname van verschillende kunstbeurzen, en werk in opdracht van particulieren,
gaat mijn voorkeur uit, naar oude Meesters, portretten en fotorealistische werken . Samen met de regulieren verven maak ik ook gebruik van bladgoud en bladzilver.

Door de enthousiasme reacties over de kunstvorm, en het plezier wat ik aan deze technieken beleefde , ben ik cursussen gaan geven om zo mijn kennis met andere te delen

Mijn kunst is ambachtelijk en staat voor vakmanschap, wat je ziet is wat je krijgt.
Kunst is kunst, en laten we daar vooral niet te moeilijk over doen en toegankelijk houden voor iedereen ongeacht de smaak.

Veel van mijn originele werken worden gereproduceerd in een gelimiteerde oplage met certificaat, genummerd en persoonlijk gesigneerd.

Peter Evers
Fine Arts Atelier KimMae
Deel deze pagina via: