Neem contact op

Monique Nuwenhof

“Het leven in al zijn facetten is mijn grote inspiratiebron“
Na een aantal jaren diverse beeldhouwlessen en workshops te hebben gevolgd werkt ze sinds 2013 in haar eigen atelier in Bathmen. Experimenterend met diverse soorten steen zoals: speksteen, serpentijn, springstone, marmer en albast kan ze haar vele ideeën omzetten in tastbare beelden wat in 2018 resulteerde in een solo expositie “de steen vertelt…” georganiseerd onder de naam “MonArtAtelier”.
Haar beelden, afwisselend abstract en figuratief maar altijd een verbeelding van een herinnering aan een persoon, gevoel, idee of emotie. Vaak geïnspireerd door de natuur met haar organische vormen.
Het blootleggen van de verborgen schoonheid, gelaagdheid en kwetsbaarheid van een steen en daar haar eigen verhaal qua vormgeving aan toevoegen ervaart zij als een geweldig proces. Daarom is beeldhouwen voor haar een vorm van ontspanning waarin ze haar creativiteit kwijt kan maar waar ze ook een constante uitdaging vindt om grenzen te verleggen. Daarnaast geeft ze ook workshops en cursussen in beeldhouwen om haar passie over te dragen aan anderen.
Steen / Beeldhouwen in serpentijn, springstone, marmer, speksteen en albast
Deel deze pagina via: