Neem contact op

Willy Alferink

In zijn hoofd is er altijd beweging. Kunstenaar Willy Alferink heeft een enorme scheppingsdrang en wil eigenlijk alleen maar creëren. Hij wil ontdekken en zichzelf verrassen. Hij geniet het meest van de weg er naar toe. Het maakproces, inclusief alle problemen die hij zo nu en dan tegenkomt. Hij houdt van diversiteit. Willy maakte in het verleden ook schilderijen, maar daar is mee gestopt omdat hij meer voldoening krijgt van het maken van diverse sculpturen. Dit is ook de reden dat de meeste schilderijen nu worden verkocht voor de HELFT v/d PRIJS. ( zie: website ) De laatst tijd is hij zich gaan toeleggen op het maken van eerst de sculptuur die daarna wordt beplakt met extreem kleine scherven porselein. Sculpturen tot wel 2 mtr. hoog. Thema`s in zijn werk zijn o.a. humor en het leven in al z`n facetten. Meer info is te vinden op z`n website: www.willyalferink.nl Tevens kan je hem volgen op Facebook. Ik laat hier alleen mijn schilderijen zien met 50 % KORTING. Alle door mij gemaakte SCULPTUREN vindt je op : www.willyalferink.nl
Polystyreenschuim, glasvezeldoek, kunsthars, scherven porselein..... en diverse andere materialen.
Kunstenaar Willy Alferink staat binnenkort op ART ARNHEM. Dit is op 28 en 29 november. Info: www.artarnhem.nl Van 23 oktober t/m 25 november staan enkele van z`n sculpturen bij SHE ART GALLERY in Nuenen.
Daarnaast heeft hij een Huis-Galerie die op 27 december weer geopend is van 12-17 uur. Het adres is : Weidemolenlaan 20 , 7241 VG in Lochem. U bent van harte welkom ( corona-proof )
Deel deze pagina via: